REPRESENTACIONS
Els diumenges a les 6 de la tarda
al Teatre Fontova

Bala perduda 26 de setembre
LES AMISTATS PERILLOSES
basada en la novel·la de Choderlos de Laclos a càrrec del grup Catarsi Teatre, de Llinars del Vallès
Direcció: Marina Martori

Dos aristòcrates ociosos i seductors juguen amb la gent del seu voltant convertint-los en titelles de les seves voluntats i el seu poder. Són malvats o tan sols usen les seves armes per viure com més els plau? Són cruels o només arriben allà on la resta de gent els permet arribar? Estimen, potser? Odien, en realitat? Potser simplement juguen a seduir-se l'un a l'altre...


Terra Baixa 3 d'octubre
TAXI

de Ray Cooney a càrrec del grup El Drac, de la Bisbal d'Empordà
Direcció: Rafel Mateu

Una obra trepidant, amb un altíssim ritme escènic, en el qual l'autor fa servir, una vegada més, tot el seu enginy per aconseguir la finalitat desitjada: es comença amb una mentida ab¬surda que enllaça amb una altra mentida encara més absurda i una altra i una altra, fins que la situació es torna delirant.


No et vesteixis per sopar 17 d'octubre
BERENÀVEU A LES FOSQUES

de Josep M. Benet i Jornet, a càrrec del grup El Triangle, de Barcelona
Direcció: Xavier Ramón
El 1950, en una Espanya sot¬mesa a una llarga postguerra, en un immoble del Raval barceloní, una família humil, un veí turmentat, un matrimoni ben situat, una dona supervivent i una nena que ha nascut en un temps molt dolent, viuen la mateixa època de diferent manera.


Les troianes 24 d'octubre
ALMENYS NO ÉS NADAL

de Carles Alberola a càrrec del grup Benet Escriba, de Sant Feliu de Guíxols
Direcció: Miquel Pelló

Dues dones, Sofia i Encarna, comparteixen habitació en una residència i passen els dies encarant-se a un món que volen fer seu encara. Un puzle que encara no ha pogut acabar cap resident, és la metàfora d'un temps que se n'aniria amarga¬ment de pressa si l'amistat entre totes dues no les fes viure.


Magnòlies 7 de novembre
ARSÈNIC

de Joseph Kesselring a càrrec del grup Toc de Teatre, de Celrà
Direcció: Txell Faxedas

Setanta anys després de presentar-se en un escenari per primera vegada "Arsènic" manté intacta l'efectivitat dels seus mecanismes còmics, l'encant dels seus personatges i l'enginy del seu humor negre.Carrer de les petxines 14 14 de novembre
UNA DE MISTERI

de Vicenç Canón a càrrec del grup 45 RPM, de Tarragona
Direcció: Vicenç Cañón

Elsa, una famosa escriptora de novel·les de misteri, està passant per un buit creatiu. La seva agent literària decideix convidar-la a passar uns dies a una casa, apartada de tot arreu, per tal que pugui inspirar-se i escriure un nou èxit. L'aparició d'un estrany regal i d'un cadàver canviarà el curs dels esdeveniments.